27 Μαρ 2008

Ατος

Θάνατος.
Πρέπει να είναι Κεφαλλονίτης.
Πάτος. Το ίδιο.

11 Μαρ 2008

Obama sin Landen o Osama bin Landen?

...esa es la pregunta.

.

4 Μαρ 2008

Eξαποδο

Μην πηγαίνει το μυαλό σας στον εξ από δω, αν και δεν πρόκειται απαραίτητα για κατι καλό παρά μάλλον για κάτι αδιάφορο.

Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν στη Μαύρη Θάλλασα ένα χταπόδι που αντί για οκτώ έχει έξι πόδια. Τα χταπόδια ακόμα κι αν χάσουν ένα τους πόδι μεγαλώνει νέο στη θέση του. Το συγκεκριμένο δεν πρόκειται φυσικά για τέτοια περίπτωση, απλά μιλάμε για ένα εξάποδο. Αυτό είναι όλο.

Η μόνη φορά που έχουμε δει εξάποδο χταπόδι είναι στην ταινία "It Came From Beneath The Sea" μια B-movie του 1955 και εκεί το εξάποδο δεν είχε και μεγάλη διαφορά με τον εξαποδώ αφού σκότωνε, έπνιγε και γενικώς τα έκανε όλα λίμπα.

Θα αναρωτηθεί κανείς "και τι μ' ενδιαφέρουν όλα αυτά εμένα; Εδώ όλα πάνε κατά διαόλου κι εσύ μιλάς για χταπόδια;".

Θα συμφωνήσω.
Αν όμως λάβει κανείς υπόψη του ότι αυτή η είδηση είναι η 2η δημοφιλέστερη είδηση στο CNN είναι λογικό που όλα πάνε κατά... εξαποδώ.


3 Μαρ 2008

Προσοχή. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας-3

Gilgamesh:: A Klingon Translation by Roger Cheesbro



Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε από τους άλλους δύο τίτλους βιβλίων, ορίστε η περίτρανη απόδειξη ότι η βλακεία δεν πάει στα βουνά. Ο κος Roger Cheesbro μεταφράζει το έπος του Gilgamesh στη γλώσσα των... Κλίνγκον!!!
Ναι, αυτών των τερατόμορφων πολεμοχαρών όντων από το Star Trek.

Μιλάμε για μια "επική" προσπάθεια από μέρους του, αφού το έργο αυτό προϋποθέτει σε βάθος γνώση τόσο της γλώσσας των Σουμέριων, όσο και της γλώσσας των Κλίνγκον. Ασύλληπτο σε έμπνευση, τερατώδες στην πράξη. Το βιβλίο έχει στη μία σελίδα το αρχαίο κείμενο και στην άλλη την τυχαία πληκτρολόγηση του κου Roger Cheesbro. Άντε βγάλε άκρη εσύ τώρα.

Ερώτηση:
Πώς του 'ρθε;

Προσοχή. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας-2

More Joy ... : An Advanced Guide to Solo Sex




Παλιά, οι γονείς έλεγαν στα παιδιά τους ότι η αυτοϊκανοποίηση τυφλώνει. Κυκλοφορούσαν φήμες ότι βγάζεις τρίχες την παλάμη, διάφορες γελοιότητες έχουν ακουστεί γύρω από το θέμα. Ως εδώ όμως. Ευτυχώς βρέθηκε αυτός ο αρχι-μάλαξ, αυτός ο χρυσός άνθρωπος, ο κος Harold Litten που μας λέει πως να το κάνουμε σωστά! Έτσι, αποφεύγουμε όλες τις δυσάρεστες παρενέργειες της πράξης, αλλά και σε κεφαλαια όπως το "How to Make It Feel Like Someone Else!" ανακαλύπτουμε καινούργιους εμπνευσμένους τρόπους για να το κάνουμε αλλά να μην νιώθουμε ότι είμαστε.

Το παράδοξο είναι ότι βρίσκεται υπό έκδοση και το sequel με τον τίτλο Ultimate Solo Sex Orgasm.
Με άλλα λόγια "πάει σύννεφο"...

Ερώτηση.
Στο κεφάλαιο "Sounds"... τι αναλύει ακριβώς? Αναρωτιέμαι...
Κι ακόμα: Η ειδική και η γενική Θεωρία της Σχετικότητας αναλύεται σε 188 σελ. Αυτό το βιβλίο έχει 190 σελίδες! Το έχει ανάγει σε επιστήμη ο άνθρωπος...

Προσοχή. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας-1

Winning Lotto/Lottery for Everyday Players, 3rd edition




Κι όμως. Αυτό είναι το βιβλίο που μπορεί να σας κάνει δισεκατομμυριούχους. Όσοι δεν προλάβατε την πρώτη ή τη δεύτερη έκδοση, μην ανησυχείτε! Σε αυτή την 3η αναθεωρημένη έκδοση θα μάθετε την στρατηγική που θα σας οδηγήσει στο όνειρο. Είναι απλά γραμμένο ("for everyday players") από τον διεθνούς φήμης και πολυδισεκατομμυριούχο Prof. Jones ο οποίος μοιράζεται τα μυστικά του μαζί μας.

Βασικά το θέμα είναι απλό. Ο κος Jones νοιώθει μοναξιά. Με τόσα λεφτά που έχει κερδίσει δεν χρειάζεται πλέον να δουλεύει, γεγονός που ναι μεν είναι το όνειρο του καθένα, από την άλλη, αν όλοι οι άλλοι δουλεύουν για να βγάλουν τα προς το ζειν τότε βρίσκεσαι μόνος σου. Χωρίς φίλους, χωρίς παρέα να πιεις έναν καφέ βρε αδερφέ...

Γι' αυτό έγραψε το βιβλίο αυτό. Για να κερδίσουμε κι εμείς και να κάνουμε όλοι μαζί μια υπέροχη παρέα... Μην ξεχάσετε να τον πάρετε ένα τηλέφωνο για να τον ευχαριστήσετε όταν κερδίσετε. Θα είναι η αρχή μιας υπέροχης φιλίας.

Ερώτηση:
3η έκδοση;;;; Μα... 3η έκδοση;!!;
Ποιοι είναι αυτοί που αγόρασαν τις άλλες 2;

Να υποθέσω ότι θα τους βρούμε εδώ:
http://www.forbes.com/2004/02/25/bill04land.html