21 Μαρ 2009

Μέχρι τέλους.

"Θα το παλέψω μέχρι τέλους" φέρεται να δηλώνει στον κύκλο του ο κ. Καραμανλής σύμφωνα με πρωτοσέλιδο του ΕΤ της Κυριακής 15.03.

Αν μου επιτρέπεται έχω να σχολιάσω τα εξής:

Πρώτον ότι δεν αποτελεί και καμία σοβαρή δήλωση ένα "θα το παλέψω". Δηλαδή τι; Χάρη θα μας κάνεις βρε Κωστάκη; Γι' αυτό δε σε ψήφισε ο λαός βρε Κωστάκη; Και θα έπρεπε να το παλεύεις 5 ολόκληρα χρόνια Κωστάκη, οχι τώρα που το θυμήθηκες...

Δεύτερον λέει ότι θα το παλέψει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ... Αυτό τώρα εγώ δεν το καταλαβαίνω... Τέλος ποιανού; Ποιο Τέλος εννοεί; Το τέλος της 4ετιας; Το τέλος της δικής του ηγεσίας; Μήπως εννοεί τον Τέλο Άγρα; Όπως και να 'χει, το τέλος (το δικό του και της παράταξής του) δεν βρίσκεται μακριά, οπότε και που θα το παλέψει... δεν θα 'ναι για καιρό. Αυτό για όποιον ανησύχησε μήπως πάθει καμιά υπερκόπωση ο λεβέντης μας...

Άρα τι σκοπό έχει το πρωτοσέλιδο με τον παχυλό τίτλο

"Θα το παλέψω μέχρι τέλους"

Ο Καραμανλής.
Ο άντρας, ο μάγκας, ο ελληνάρας.
Ο ήρωας που αντιστέκεται και κονταροχτυπιέται.

Μπούρδες.

Τσάμπα άντρας είναι και τσάμπα μάγκας. Κι αν θέλει ηρωισμούς να πάει να παίξει paintball με τα δίδυμα και να μας αδειάσει τη γωνιά. Γιατί, κύριε Καραμανλή, διανύετε τη δυσάρεστη περίοδο κατά την οποία μιλούν οι πράξεις σας, ομιλεί το έργο σας καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Θερίζετε όλα τα "καλά" που σπείρατε τόσα χρόνια.

Ο λαός θα μιλήσει για όλα αυτά όταν φτάσει η ώρα (ελπίζω γιατι οι Ελληνες είναι μαλακοί στον εγκέφαλο).

Εγώ ένα έχω να πω ακόμα και θα το λέω για όσο καιρό εσείς, κ. Καραμανλή, θα "το παλεύετε"... δηλαδή μέχρι τέλους: Δεν έχετε τόλμη κύριε. Συγκαλύψατε τους συνεργάτες σας όταν θα έπρεπε να φροντίσετε προσωπικά να παραπέμφθούν στη δικαιοσύνη. Δηλαδή: Δεν είστε Ηγέτης κύριε. Δεν είστε ο Πρωθυπουργός των Ελλήνων. Είστε ο αρχηγός μιας ομάδας που εκμεταλλεύεται τον Έλληνα πολίτη και πρέπει να φύγετε.

Τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου