11 Δεκ 2008

Fairy-fairy για τον Καρατζαφέρη

"Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που δείχνουν σοβαρότητα και υπάρχουν και δυνάμεις οι οποίες χαϊδευουν τα αυτιά. Αν δεν υπάρξει σύνεση και αυτοσυγκράτηση και συνεχιστούν αυτά τα έκτροπα, πολύ φοβούμαι, ότι αυτά τα ίδια γεγονότα θα φθάσουν να επιτάσσουν την εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος". Αυτά ακούσαμε από το στόμα του κ.Καρατζαφέρη αμέσως μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Κι επειδή πάει καιρός που αποστηθίσαμε το Σύνταγμα της Ελλάδος γράφοντάς το 100 φορές στον πίνακα της τάξης, ας θυμηθούμε τι λέει το άρθρο 11:

"Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.
Μόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει".

Με άλλα λόγια ο κ. Καρατζαφέρης "πολύ φοβάται" ότι έφτασε η μέρα που θα μας μαντρώσουν όλους στα σπίτια μας για να κυκλοφορούν μόνο τα τσοπανόσκυλα του παρακράτους -που πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Καρατζαφέρης- προκειμένου να καθαρίσουν την υπόθεση και να εμφανιστούν ως οι σωτήρες του έθνους.

Ε, αυτό δεν είναι να το φοβάται -λέω εγώ.
Άλλωστε νομίζω ότι γι' αυτή την ημέρα ζει.
Αυτά τα έκτροπα δηλαδή είναι σαν την νεράιδα (fairy) του παραμυθιού που εμφανίστηκε μπροστά του για να κάνει το όνειρο ζωής του πραγματικότητα.
Έπειτα ακολούθησαν όλα αυτά.

Και επειδή εγώ πιστεύω στις νεράιδες λέω ότι το γνωστό σύνθημα για τον κ. Καρατζαφέρη πρέπει να αλλάξει: Όχι "χερι χέρι" αλλά fairy-fairy με τον Καρατζαφέρη.

Ένα "fairy" που αναφέρεται στη νεράιδα του παραμυθιού που λέγαμε κι άλλο ένα fairy που αναφέρεται στο γνωστό απορρυπαντικό που τόσο πολύ ταιριάζει στο μενταλιτέ του κ. Καρατζαφέρη. Το λέει και στο slogan του:

"Καθαρίζει τον χίππυ στη στιγμή".