19 Ιουν 2009

Προφήτης

Σε προφήτης αναδεικνύεται ο κ. Πάγκαλος.
Στις 27.01.2008 είχε δηλώσει στην Καθημερινή:

«Ακουσα τον κ. Τσίπρα να επαναλαμβάνει τη φράση του Μάο “πολλή φασαρία, θαυμάσια κατάσταση”, που παραπέμπει στην επανάσταση. Οι νοικοκυραίοι, λοιπόν, του ΣΥΝ ας σκεφτούν ότι όταν ο κ. Τσίπρας θα έχει υλοποιήσει το πρόγραμμά του και θα έχει δημιουργήσει “πολλή φασαρία και μια θαυμάσια κατάσταση”, θα πρέπει να διασχίζουν δρόμους με οδοφράγματα και να πηδούν καμένα αυτοκίνητα για να πάνε καθημερινά στις δουλειές τους. Για να σοβαρευτούμε: ο κ. Τσίπρας έχει ημερομηνία λήξεως διότι είναι μια ωραία επικοινωνιακή ιδέα. Θα κρατήσει όσο κρατούν οι επικοινωνιακές ιδέες...».

Ο κ. Αλαβάνος με τις πρόσφατες δηλώσεις και πράξεις του αποδεικνύεται νοικοκυραίος και εμμέσως πλην σαφώς αναγνωρίζει το λάθος του στην επιλογή του κου Τσίπρα. Είναι να αναρωτιέται όμως κανείς: είναι δυνατόν να μην είδαν ότι το 18% που τους προτιμούσε στις δημοσκοπήσεις πριν από το Δεκέμβρη ήταν οι ίδιοι που ζητούσαν συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ;

Κι όμως δεν το είδαν τότε.

Τώρα δεν μπορούν να δουν αυτό που πολύ καλά γνωρίζουν τα δύο μεγάλα κόμματα; Ότι, δηλαδή, ο κόσμος συγχωρεί, ξεχνάει κι αν του δώσεις αυτό που ζητάει επιστρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου